Търсят двама социални работници за приемна грижа във Варна

14:38, 18 дек 15 25 301 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Двама социални работници, които да предоставят услугата "Приемна грижа“ търси да наеме Община Варна. Местата се осигуряват по проект ”Приеми ме 2015” по Оперативна програма "Развитие на човешки ресурси”.

За да заемат позициите кандидатите трябва да прилагат нормативната уредба в сферата на закрилата на детето, да познават подробно всички дейности, свързани със социалната услуга ”Приемна грижа” и да консултират семействата. Бъдещите социални работници трябва да провеждат и обучения с потенциални приемни семейства, да поддържат връзка с други организации и институции, занимаващи се с проблемите и потребностите на приемните родители и децата, настанени при тях.

Сред отговорностите на кандидатите ще е спазването на професионалната етика и съхраняването на професионална тайна. Желаещите да заемат позициите трябва да имат висше образование в сферата на хуманитарните дейности и професионална квалификация социален работник, социален педагог или психолог. Те трябва да притежават минимум 2 години опит в работата с приемни семейства. Изисква се още компютърна грамотност и опит при работа в екип.

Избраните да изпълняват длъжността ще сключат договори за месечно възнаграждение от 600 лева. Срокът за подаване на документите за кандидатстване е до 17:00 часа на 19 януари.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама