Организират благотворителен базар в помощ на млад варненски музикант

15:12, 18 дек 15 / Култура 25 367 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Благотворителен базар в помощ на млад музикант от Варна организират в голямата зала Арт салон на Радио Варна дни преди Коледа, научи Moreto.net. Събитието ще се проведе от 10 до 13 часа на 19 декември.

"Любовта е ... сладка“ е ежегодна благотворителна инициатива, но този път е организирана в подкрепа на Дамян Йорданов. Той е ученик в Националното училище по изкуствата ”Добри Христов” и вече е доказал, че притежава самобитен музикален и импровизаторски талант. Момчето има нужда от нов качествен кавал, който ще му помогне да продължи своето артистично усъвършенстване, споделят организаторите.

На базара в събота ще има домашно приготвени сладкиши и тестени изделия, а всеки гост ще може да си закупи от презентираните кулинарни изкушения и да се наслади на техния вълшебен коледен вкус.

Събитието ще бъде открито от актрисата Евгения Василева с представяне на коледния разказ "Даровете на влъхвите“. Самият Дамян Йорданов ще представи и изпълнение на кавал. Организаторите обещават още кулинарни демонстрации и изненади.

"Любова е ...“ е ежегодна благотворителна инициатива, която в навечерието на Коледа припомня основния смисъл на празника - отварянето на човешките сетива към доброто и красотата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама