С близо 59 хиляди касови бележки участват в лотарията на НАП потребителите от Търговище

16:42, 18 дек 15 25 533 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
1111 са активните потребителите от област Търговище, които са регистрирали  близо 59 хил. касови бележки за 704 хил. лв. и участват в лотарията на НАП, информираха от офиса на приходната агенция в Търговище. В неделя ще стане ясно кой е първият късметлия.

Победителят ще бъде изтеглен на живо в предаването на БНТ „Денят започва с Георги Любенов“. Спечелилият ще се сдобие с нов модерен смарт телефон, а до края на играта НАП ще раздаде общо 65 награди. Всяка седмица ще се връчва по един смарт телефон, всеки месец – 40 инчов смарт 3Д телевизор, а голямата награда - лек автомобил, ще бъде изтеглена по Коледа догодина.

До момента сайтът на играта www.kasovbon.bg е посетен близо 6 млн. пъти, регистрирани са близо 4 млн. касови бележки на обща стойност 53 млн. лв. Да участва в Лотарията може всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта и е регистрирал валидни касови бележки, издадени след 16 ноември включително. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност.

Касовите бележки могат да се регистрират по три начина – чрез сайта на лотарията www.kasovbon.bg, чрез мобилно приложение на НАП и чрез телефона на Агенцията 0700 18700.

От НАП напомнят, че е много важно хората да пазят касовите си бележки до края на играта, защото ще получават наградите си срещу тях.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама