"Дунав" до 12 г. с две победи в Русе и 1 място в регион Добруджа

07:56, 19 дек 15 / Спорт 25 252 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Баскетболният отбор на "Дунав" за момичета до 12 години записа две убедителни победи в Русе. Срещите са от регион Добруджа в тази възрастова група. Така русенският състав е на първо място в класирането с четири победи от четири двубоя. В първата си среща на турнира домакините не дадоха никакви шансове на тима на "Вихър" и стигнаха до разгромен успех със 105:10.

Вторият двубой на "Дунав" щеше да определи и отбора, който да е на първо място в групата. Русенският състав и "Черно море Одесос" имаха по три победи в първенството. Тимът на "Дунав" доминираше в играта през целия двубой и постигна убедителна победа срещу варненския отбор с 65:21. В другите срещи на турнира в Русе: "Светкавица"- "Вихър" 51:15, "Ънстопабъл"- "Черно море Одесос" 13:52 и "Светкавица"- "Ънстопабъл" 49:9.

Така "Дунав" е на първо място в класирането без загуба. Отборът на "Черно море Одесос" е втори с три победи и едно поражение, на трето място е "Светкавица" с два успеха и две загуби. Четвърти е съставът на "Вихър" с една победа и три загуби, а пети е "Ънстопабъл" без спечелена среща в групата. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама