Избират най-красивата поморийка днес

10:30, 19 дек 15 / Любопитно 25 319 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Мис Поморие 2015“ ще бъде избрана тази вечер в морското градче. Конкурсът ще се проведе в комплекс "Атриум", под патронажа на кмета Иван Алексиев. За титлата тази година ще се борят общо 14 претендентки, съобщават организаторите.

Момичетата ще представят себе си пред компетентно жури в състав: председател Ирина Папазова, регионален мениджър на агенция "Визаж" Стела Стоянова, маркетинг мениджър на един от моловете в Бургас Румяна Владимирова, Бисерка Хънкова, представител на Община Поморие, Стойка Хаджиева - Новкова, дизайнер на известна модна къща и "Мис Поморие" 2014 Татяна Иванова .

Победителката ще спечели правото на участие в следващото издание на най-престижния конкурс за красота в у нас – „Мис България 2016“. Освен това, тя ще си тръгне с куп подаръци, осигурени от спонсори и Община Поморие. Най-красивата поморийка ще подпише и едногодишен договор за работа като професионален модел и подарък фотосесия.

Журито ще има нелеката задача да избере две подгласнички на „Мис Поморие 2015“. Организаторите на конкурса са подготвили и още няколко подтитли, които са на известен клуб, модна къща и голям търговски център.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама