Служители на НАП-Плевен с благотворителна акция за болна колежка

11:23, 21 дек 15 25 328 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Благотворителна акция в помощ на болна колежка организираха данъчните експерти от офиса на НАП в Плевен. Кампанията набра сумата от 550 лева, която ще бъде дарена на младата служителка, отсъстваща от дълго време по болест, майка на две деца.

"За поредна година служителите от офис на НАП Плевен доказаха, че са не само отлични професионалисти, но и хора с големи сърца и са съпричастни към проблемите на колеги и семействата им. Пет са благотворителните акции през годината, като при декемврийската са събрани 550 лева, с които ще зарадваме за Коледа продължително отсъстваща по болест наша млада колежка, майка на две деца", се казва в съобщението до медиите.

Но ние в офис на НАП Плевен сме и „Еко-добротворци “. От 2014 година офисите при ТД В.Търново подкрепят инициативата на Фондация „Идея в действие“ и участват в благотворителната кампания „КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ“. Всички служители от приходната администрация припознаваме каузата на Капачко за своя и заставаме зад нея и като част от „Зелената програма“ на агенцията. Събираме и предаваме за рециклиране пластмасови капачки, защото помним думите на Мечо Пух „Колкото повече – толкова повече“ и подкрепяме благородната цел със средствата от всеки предаден тон капачки да бъде закупен един електрически уред за дом за деца и младежи в неравностойно положение. С предадените през декември нови 30 килограма пластмасови капачки участваме в 15-ия тон и 15-я уред предназначен за Социалната чайна във Варна, където млади хора с ограничен достъп до пазара на труда могат да получат своята първа работа.

Декември е всичко в едно. Най-студеният и най-топлият месец, едновременно край и ново начало. Декември идва и си отива като сън. Декември е обещания: да бъдем по-добри, по-щедри и по-благодарни. Да мечтаем повече. Декември е най-празничният месец в годината, когато започваме да мислим за чистият зелен цвят на празнично украсената елха - елхата, която остава зелена целогодишно и изобразява вечната надежда на човечеството. А острият и връх, насочен към небето, символизира посоката на човешката мисъл - нагоре. Месец декември е време не само за равносметка, но по традиция е време за проява на човечност и доброта в името на Светлия дух на Коледа.

Весела коледа и щастлива 2016 година на всички !

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама