Пиян шофьор заби колата си в дърво в Мараш

11:58, 21 дек 15 25 322 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Пиян шофьор заби колата си в крайпътно дърво в село Мараш, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.

Инцидентът станал в събота на улица “Георги Димитров” в селото. Около 19 часа 35-годишният М.Й. от Шумен се движел със своя лек автомобил “Опел Астра. Мъжът обаче управлявал возилото с висока скорост, загубил контрол над машината и се блъснал в дървото. Пристигналият на мястото на катастрофата полицейски екип тествал за алкохол М.Й., като дрегерът отчел 2.43 промила в издишания въздух.

Междувременно в района на инцидента пристигнала и друга лека кола, управлявана от 47-годишния А.В., който се предполага, че дошъл да помогне на М.Й. за преместването на ударения “Опел”. Пътните полицаи обаче го усетели, че лъха на алкохол и го тествали. Дрегерът отчел 1.66 промила алкохол в издишания от мъжа въздух.

Срещу двамата нарушители са образувани бързи производства.

В първите часове на съботния ден по булевард “Симеон Велики” униформените спрели за проверка “Шкода Октавия”, управлявана от 36-годишния В.Й. Проверката с дрегер показала 1.42 промила алкохол в издишания от мъжа въздух.

Около 6 часа също в събота на улица “Цар Асен” бил засечен 36-годишният Х.Х., който въртял волана на лек автомобил “Рено Меган” с 2.15 промила алкохол.

По тези два случая също са образувани бързи производства.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама