Обраха магазин за велосипеди в Русе

13:17, 21 дек 15 25 283 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На 19 декември в полицията е постъпил сигнал за взлом и кражба от магазин за велосипеди на ул. Мостова в Русе, съобщават от Областната дирекция на МВР. В 05:21 часа е получено обаждане от диспечер в СОТ, че са проверили задействан сигнал в 04:45 часа в магазина, при което са установили взломяване на входна стъклена врата.

На местопроизшествието е изпратена дежурна група от МВР, извършен е оглед. Заявена е липсата на един нов велосипед на стойност за 950 лв. По случая е заведено дознание, работи Първо РУ.

На 19 декември, в 15:25 часа, в РУ - Сливо поле е получен сигнал за извършена взломна кражба от трансформатор, собственост на «Енерго Про - Мрежи", намиращ се в землището на с. Бръшлен.

При извършена проверка е установено, че на километър 33 в северна посока от главен път ІІ-21 / Русе- Силистра, в землището на с. Бръшлен, в нива от земеделски масив, чрез използване на техническо средство е отнето неустановено количество медни намотки и трансформаторно масло от високоволтов трансформатор.

Извършен е оглед на местопроизшествието от дежурна група на РУ – Сливо поле и по случая е започнато дознание, съобщават още от Областната дирекция на МВР- Русе.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама