Поредна кражба от къща в Русенско

13:31, 21 дек 15 25 328 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В РУ – Две могили разследват сигнал за кражба от къща в село Широково, съобщават от Областната дирекция на МВР- Русе. На 18 декември в полицията е сигнализирал стопанин, че от дома му в село Широково, след отключване на входна врата, е проникнато и са му откраднати пари, сумата от 909 лева.

На място е извършен оглед, случаят е документиран, установено е, че в жилището е проникнато като е използван ключ оставен на табло, близо до входната врата на къщата. По случая е заведено дознание.

Кражба от магазин за хранителни стоки разследват и в РУ Две могили. На 20 декември, в 03:18 часа, чрез тел.112, в РУ - Две могили се е обадил стопанин на магазин за хранителни стоки, намиращ се в с. Батишница, и е съобщил, че около 03:00 часа е забелязал две лица да извършват кражба от обекта му.

След като ги е видял мъжът ги последвал и ги настигнал до колата им, с която те са изчезнали в неизвестна посока. На местопроизшествието е изпратена дежурна група от РУ Две могили, която е извършила оглед, съобщават още от Областната дирекция на МВР- Русе.

При полицейските действия на място, на около 70 метра от хранителния магазин, в тревна площ на улицата са намерени и иззети два чувала и един сак пълни с хранителни стоки. Щетите от деянието са в процес на уточняване. По случая е започнато разследване като е образувано дознание.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама