Областната администрация в Разград е разработила два нови проекта

15:34, 21 дек 15 25 298 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Областната администрация в Разград е разработила две проектни предложения, заедно с Регионалната търговско-промишлена и земеделска камара, по Програмите „Интеррег Европа” 2014-2020, която е един от инструментите за прилагане на политиката на сближаване на ЕС и Програма за транснационално сътрудничество „Дунав“ 2014-2020. Това съобщи днес областният управител Манол Кившанов на последната си пресконференция за годината.

Той посочи, че проектните предложения са за обмяна на добри практики с европейски държави, като акцентът е иновации и интернационализация на малки и средни предприятия.

Кившанов информира още, че в началото на 2016 г. в областната администрация  ще бъдат назначени двама младежи по Националната програма „Старт в кариерата”. Продължителността на програмата, в която младежите ще имат възможност да придобият трудов стаж и опит по своята специалност, е девет месеца.

Областният управител благодари на журналистите за съвместната работа и доброто отразяване на дейността на областната управа, както и за това, че дават гласност на всички проблеми. „Искам да Ви пожелая да бъдете все така обективни, да следвате всички добри практики на журналистическата професия. Да допринасяте за това в България да има нормална и обективна медийна среда”, каза още губернаторът.

Манол Кившанов и неговите заместници пожелаха на представителите на медиите здраве, лични и професионални успехи и добри новини за отразяване през 2016 г.

 

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама