Градският ученически парламент във В. Търново отпразнува коледните празници с две акции

08:38, 26 дек 15 25 342 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Градският ученически парламент за поредна година отпразнува коледните празници с две акции, съобщиха организаторите. Първата бе посветена на музиката и се превърна във вълнуваща „Караоке вечер“.

В местен пиано бар членовете на ученическия парламент събраха свои връстници и в навечерието на коледните празници се забавляваха, изпълнявайки любимите си поп хитове и български класики. Спазвайки вечерния си час, учениците се веселиха, пяха и танцуваха часове наред.

Организаторите споделиха, че младите хора могат да се забавляват културно, с много настроение, дори и без алкохол. Втората акция, която младежите  проведоха е традиционната благотворителна кампания. За тринадесети път те събираха средства за децата от Помощно училище „Иван Вазов“, с. Ново село.

Със средствата бяха закупени обувки и лакомства за малчуганите. Жулиета Войнова, Никол Цанева, Вилелмини Стасинопулу, Жанет Христова и почетния председател Красин Каракоцев посетиха празника на училището, където връчиха и големите торби с подаръци за децата.

„Важно е да се помага на хора, които имат по-малко от нас, важно е също така да не се сещаме само по Коледа за тези деца, а през цялата година и да можем да помогнем кой с каквото може“, сподели председателят на Ученическия парламент Жулиета Войнова. Организаторите споделиха още, че замислят още благотворителни инициативи през новата година. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама