Плевенската Мото Коледа събра над 5000 лв за децата в неравностойно положение

08:45, 26 дек 15 25 615 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Повече от 5 000 лева и един микробус с дрехи бяха събрани от благотворителната акция "Мото Коледа", проведена от плевенските мотористи в помощ на децата в неравностойно положение. Това съобщи пред журналисти Румен Янакиев, който е един от организаторите.

Във второто издание на дарителската кампания се включиха повече от 300 мотористи, чиято единствена цел бе да зарадват малките възпитаници на седемте дома за деца и младежи в неравностойно положение, които се намират в Плевен.

Облечени в дрехи на Дядо Коледа, плевенските мотористи проведоха празнично шествие по улиците на града, след което занесоха подаръците на децата. След празниците дарове ще получат и в Дома за възрастни хора, намиращ се в село Бохот.

Припомняме, че благотворителната акция се организира за втора поредна година от плевенските мотористи. В края на 2014-а събраните средства бяха дарени на Дома за медико-социални грижи в Дружба. Рокерите са категорични, че акцията трябва да стане традиция и да накара децата да повярват, че на Коледа наистина се сбъдват чудеса.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама