Закопчаха дилъри на дрога в Бургас и Айтос

12:20, 26 дек 15 25 353 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Дилъри на дрога са били задържани в Бургас и Айтос, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Акциите са били осъществени вчера.

Около 16:10 часа вчера на бургаската улица „П. К. Яворов” №14, жандармеристи са извършили проверка на лек автомобил „Фолксваген Голф”, с пловдивска регистрация, с който се придвижвали 24- годишният Р .А. от Пловдив, 22-годишната С. И. от Бургас, 20-годишният Д. Н. от с. Черни връх и 17-годишната С. М. от Пловдив. В купето на автомобила е бил намерен и иззет полиетиленов плик с тегло около 60 грама, съдържащ канабис.

Жандармеристите са извършили личен обиск на Р. А., у когото са открили полиетиленово пликче с канабис, а в С. М. - две полиетиленови пликчета със канабис. Р. А. и С. М. са задържани със заповеди за срок до 24 часа.

Р. А. е направил пълни самопризнания, като заявил, че намереното в автомобила  наркотично вещество, както и трите пликчета с канабис са негови. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Същият ден, около 21:50 часа, в района до входа на бившето поделение 26200 от Айтос по пътя за с. Карагеоргиево, служители от Районно управление – Айтос извършили проверка на лек автомобил „БМВ Х 5”, с бургаска регистрация, управляван от 24-годишния Д. Б., с който се е придвижвал и криминално проявеният Н. А., на 16 години, и двамата от Айтос. При извършен оглед в близост до автомобила полицаите са  открили найлонова торба, в която е имало марихуана, разпределена в различни по количество опаковки, както и две електронни везни.

Д. Б. е задържан за срок от 24 часа. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Айтос.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама