Якета обгърнаха дървета в центъра на Добрич в търсене на своя измръзнал притежател

15:34, 26 дек 15 25 411 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Няколко дървета в центъра на Добрич бяха обгърнати от якета, за да ги вземат хора, които имат нужда да бъдат стоплени. Така градът се присъедини към акцията „Не съм изгубен” на HiddenCash Sofia.

"Имаш ли нужда от топлина??? Облечи ме!", гласи бележката към едно от якетата. На друга пък пише: "Не съм изгубен! Казват, че на Коледа се случват чудеса. Това става, когато има добри хора, които дават част от себе си за щастието на другите, без да жебаят нещо в замяна!"

"С акцията "Не съм изгубен!" искаме да напомним, че в моментите, в които ние сме на топло вкъщи, за някои хора "вкъщи" са софийските улици, а както знаем, там отопление липсва. Вероятно в гардероба на всеки от вас има поне по едно топло яке, шапка или шал, а някъде там има човек, който искрено би им се зарадвал. Можем ли да се обединим и заедно да помогнем на хората в беда? Ние от HiddenCash Sofia вярваме, че на Коледа стават чудеса, а още повече вярваме, че и ние самите можем да бъдем такива!", заявяват инициаторите във фейсбук.

HiddenCash Sofia е изцяло Фесйбук организация, чието появяване у нас става преди около 7 месеца по чуждестранен модел.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама