Изграждат канализационна мрежа в село Маринка за над 300 000 лева

16:47, 26 дек 15 25 330 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Община Бургас е пуснала обществена поръчка за изграждане на сградни канализационни отклонения и колекторно-помпена станция в село Маринка. Това показва справка на Topnovini.bg. Прогнозната стойност на поръчката е 311 631.16 лева без ДДС.

От описанието на поръчката става ясно, че ще се изградят 494 броя сградни канализационни отклонения за всички имоти, попадащи в чертите на старата регулация за отвеждане на битовите отпадни води към каналната мрежа, както и частичното изграждане на колекторно-помпена станция, а именно нов водопровод от водомерна до командна зала – нов водопровод командна зала – канал от колекторно-помпената станция до командна зала – канал командна зала фундамент под дизелагрегат - арматурна шахта - водомерна шахта - водомерен възел - обслужваща сграда - продължение на съществуващ уличен водопровод до колекторно-помпената станция – тласкател.

Важно условие е участниците да имат опит в изпълнението на строително-монтажни работи, изпълнени през последните пет години. В екипа от технически лица трябва да има един ръководител на самия екип, който да притежава необходимата професионална квалификация, а именно строителен инженер, специалност „Водоснабдяване и канализация“, „Хидротехническо строителство“, „Хидромелиоративно строителство”. В екипа трябва да има също един координатор по безопасност и здраве.

Участниците трябва да са внедрили и да прилагат в дейността си системи за управление на качеството, по стандарт ISO 9001, за което да има издаден валиден сертификат.

Срокът за получаване на офертите или заявленията за участие е 28 януари 2016 година. Те ще бъдат отворени на следващия ден в сградата на Община Бургас.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама