Майка на три деца от Бургас: Около 600 лева бяхме заделили за Коледните празници

20:07, 26 дек 15 25 436 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Близо 600 лева бяхме заделили с мъжа ми за Коледните празници, като в тези средства влизат подаръците за трите ни деца, подготовката за трапезата за Бъдни вечер. За роднините не сме отделяли пари за подаръци, единствено за най-близките от семейството отделихме за символични такива”, това разказа пред Topnovini.bg Надя Стайнова.

Младата майка сподели още, че се е постарала да приготви за семейството си всичко най-нужно и да подреди една хубава празнична трапеза, като на Бъдни вечер са решили да си останат вкъщи, а Коледа са я изкарали на гости при най-близките.

„На тези празници е хубаво да се събираш със семейството, в домашна обстановка. За Нова година още не сме решили къде ще бъдем и как ще я изкараме, може да се съберем с приятели”, каза още Надя.

Като цяло между 100 и 600 лева са били отделили бургазлии за коледните празници, показа проверка на Topnovini.bg, като приоритет за семействата е било купуването на подаръци за децата. Всеки от анкетираните посочи, че са изкарали нормално празничните дни и занапред си пожелават най-вече здраве.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама