Бургазлийка търси изгубеното си куче вече 5 месеца, надява се на чудо по празниците

07:46, 30 дек 15 25 654 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Вече 5 месеца Доли Стефанова от Сарафово не спира да търси малкия си домашен любимец. Кучето Мерилин изчезва на 25 юли тази година от двора на фамилната къща в бургаския квартал и оттогава е в неизвестност. Мерилин е момиче, чихуахуа, кастрирана. Цялата е бяла, с кафява глава, с бяла лента по средата и бяло кръгче покрай черната муцунка.

Доли разказва, че няколко дни преди изчезването на кучето ѝ е забелязала съмнителни хора да обикалят край къщата. На няколко пъти те са закачали Мерилин и останалите кученца на семейството през оградата. Понеже Мерилин била най-доверчива от животните, крадците избират точно нея.

"Грабнали са я за 10-15 минутки, в които ме нямаше на двора. Не записах номера на леката кола, с която бяха лицата, но помня, че беше с бургаска регистрация. Возилото беше червена "Лада 5", с багажник на покрива", припомня си още собственичката на Мерилин. Жената обаче смята, че има голяма вероятност кучето да е откраднато и от някой друг.

Пред Topnovini.bg Стефанова обясни, че миналия вторник е получила телефонно обаждане от непозната жена, която ѝ казала, че видяла Мерилин на пазара в Средец. Отчаяната Доли веднага тръгва, обикаля навсякъде из градчето, но кучето ѝ така и не се появява.

"Мили хора, ако някой е закупил кученцето от снимката без да знае, моля ви върнете ми го. Ще компенсирам разходите, ще купя друго кученце, както кажете. Всичко приемам. Само Мерилин да се върне при мен. Първата Коледа без милата, обичлива, мъничка Мерилин. Първата тъжна елха, встрани коледната й рокличка, първата самотна Нова година... Как да те открия миличка? Как да те уверя, че не съм те предала...всички страдаме безутешно за теб. Никога няма да те забравя. Нито да се откажа", е написала Доли на страницата във фейсбук, създадена малко след изчезването на четириногото.

Всеки, който има информация за Мерилин, може да се свърже с нейната собственичка на телефон: 0888/ 305 357 за всякаква информация. Стопанката предлага щедро възнаграждение.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама