Младежите, които ограбиха бургаска пенсионерка на Коледа, са извършвали още престъпления

14:17, 30 дек 15 25 385 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Двамата младежи, които бяха задържани за грабеж на 65-годишна бургазлийка наръх Коледа, са извършвали и други престъпления, съобщиха от полицията. А. И. на 17 години и 24-годишният С. Т. са ограбвали и удряли още две бургазлийки. От тях са взели два мобилни телефона, сумата от 500 лв., лични документи и дамска чанта. Същите са крали и строителни материали от квартал Долно Езерово.

Материалите по отделните случаи, регистрирани до момента на територията на Първо, Второ и Пето Районно управления – Бургас, са докладвани в Бургаска окръжна прокуратура. Констатирано е, че същите са с множество криминални прояви /извършители са на кражби, грабежи, телесни повреди и хулигански действия/. Осъждани са ефективно и са излезли от затвора през месец октомври 2015 г.

На 28 декември т. г спрямо А. И. и С. Т. е постановена мярка „задържане под стража” и младежите са приведени в бургаския затвор. Работата по цялостно документиране на престъпната им дейност, осъществена от месец октомври тази година до момента, продължава от полицейските служители.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама