За финала на “България търси талант” заминаха акробатките от Сливен (снимки)

10:07, 02 юни 16 25 749 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
За участие на финала на телевизионното шоу “България търси талант” заминаха днес 25-те момичета от сливенския СК по акробатика “Стефан Данчев”. Те, заедно с треньорката си Виолета Бинева, са подготвили ново и още по-вълнуващо съчетание с което ще изненадат зрителите в заключителната фаза от надпреварата.

„Щастливи сме, че стигнахме до тук. За нас това е победа. Ще се радваме да представим града и клуба ни и в неделя. Благодарни сме на всички, които гласуваха за нас и ще бъдем още по-щастливи за нова подкрепа”, сподели преди отпътуването Виолета Бинева.

Тя поясни за Topnovini.bg, че са преборили конкуренцията с настроението на сцената, с излъчване, усмивки, самочувствие, характер-придобит от спорта и не на последно място сценично поведение.

В групата са момичета от 6 години до 19 години, като по-голямата част от тях са на възраст 11-13 години. Тренират по 2-3 часа на ден, а при отговорни стартове и по цял ден, добави треньорката.

До финала на шоуто, от днес до неделя, ще тренират в столицата, като им е оигурена зала и място за релакс. С тях ще бъде и екип от предаването, който ще следи подготовката им.

Все още не е ясно под който номер ще се представят на сцената, като финалистите са  14– индивидуални и групи.

„Предпочитаме да излезем на сцената в златната среда. Дано имаме късмет. Целта ни е  голямата награда от 50 000 хиляди лева”, споделиха още акробатките от СК “Стефан Данчев”-Сливен.

Припомняме, че  последния полуфинал на шоуто “България търси талант” най-много от гласовете на зрителите и сигурно място на финала спечелиха момичетата от СК по акробатика “Стефан Данчев” от Сливен.

На 5 юни, неделя, в близо тричасовия финал на  “България търси талант” ще се завърнат Жаклин Таракчи, Данчо Кузманов, Асен Рашков, Дара Стоянова, Мирела и Пресияна, Християн Ненов, Искрен Тончев-Искрата, Димитър Арнаудов, “Виво Монтана”, “Бижу”,  “Нова музика”, “Пловдивъ”,  “Захир” и “Стефан Данчев”.

За първи път в историята на шоуто у нас всеки финалист ще бъде представен на сцената от популярна българска звезда. Имената на известните личности, които ще застанат до финалистите във формата, ще бъдат изненада за зрителите и феновете на шоуто.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама