Скандал по дело за смърт в Хасково, намеси се полиция

11:44, 02 юни 16 25 1369 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Майката на починалия Борислав Марков-Тока и бащата на единия от подсъдимите Емил Митев-Фуджито предизвикаха скандал помежду си в кулоарите на Окръжен съд Хасково днес. Двамата си размениха взаимни обвинения и се наложи намесата на съдебна полиция. Това се случи малко преди да започне делото срещу срещу бизнесмена Кръстьо Кръстев - Маймуната и Емил Митев – Фуджито в Окръжен съд Хасково

Казусът касае смъртта на Борислав Марков-Тока, който почина в болницата след побой на Великден миналата година в хасковска дискотека. Според прокуратурата физическият извършител е Емил Митев, а подбудител е Кръстев. Емил Митев е задържан под стража, а Кръстьо Кръстев е с мярка за неотклонение - парична гаранция.

Тричленен съдебен състав с председател Кольо Димитров даде ход на процеса и в момента се разпитват свидетели. Двамата подсъдими не се признаха за виновни и отказаха да дават показания на този етап.

По делото са призовани 34 свидетили, а по време на разследването са използвани специални разузнавателни средства. Близките на Тока предявиха днес граждански иск в размер на 900 000 лв.

Делото е насрочено и за утре.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама