Агресия на пътя завърши с две счупени ръце

13:25, 02 юни 16 25 437 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Агресивен шофьор е счупил ръцете на друг при инцидент в София, съобщават от прокуратурата. Нападението е станало на 30 май в кв. „Витоша“.

Задържан е Кристиан З., за това, че след като е станал участник в пътен инцидент, действайки по хулигански подбуди, е причинил средна телесна повреда на мъж с инициали К.Л., също участник в инцидента, уточняват от обвинението.

Катастрофата е станала около 13 часа на 30 май, на столичната ул. "Георги Райчев". Шофьорът е нанесъл удари с юмруци по лицето и ритници по тялото на другия , като е причинил двустранно счупване на долния край на лъчевата кост на двете му ръце.

Това е довело до трайно затрудняване движението на горните крайници, като деянието е извършено по хулигански подбуди – осъществено е на публично място, при демонстрация на безнаказаност и пренебрежение на личната неприкосновеност и установените правила, закрилящи добрите нрави в обществото и достойнството на отделната личност, се посочва в съобщението на държавното обвинение. Оттам уточняват, че по закон за това престъпление се предвижда наказание "лишаване от свобода" от 2 до 10 години.

Мъжът ще бъде задържан в ареста до 3 юни, когато Софийският районен съд ще разглежда искането за налагане на постоянна мярка "задържане под стража".

През март гардове на Ивайло Борисов- Ториното пребиха мъж на Околовръстното шосе при спречване на пътя. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама