Предстои втора сесия за кандидатстване по програма "Ин витро" към Община Русе

14:38, 02 юни 16 25 263 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Общински съвет - Русе предстои да разгледа предложение за организиране на втора сесия за прием на документи за разпределяне на останалите средства от бюджетния кредит по Програма „Асистирана репродукция“ на Община Русе за 2016 година. Това става ясно от докладна записка, постъпила в местния парламент от името на председателя на комисия "Ин витро" д-р Теодора Константинова. 

Предвижда се приемът на документи да се извърши в периода от 01.07.2016 г. до 30.09.2016 г.

След разглеждане на постъпилите заявления с приложени документи от кандидатите за включване в Програма „Асистирана репродукция“ комисията е констатирала, че същите отговарят на задължителните изисквания и критериите за подбор за финансово подпомагане. След определяне на средствата за всяка от одобрените 21 двойки комисията е констатирала също, че общия размер на небходимите средства е 32 000 лв. 

Комисията предлага периода за прием на документи да е от 01.07.2016 г. до 30.09.2016 г., а документите да бъдат разгледани от комисията в десетдневен срок, считано от крайната дата за подаване на документите. 

Предстои предложението да бъде разгледано в постоянните общински комисии и гласувано по време на редовната сесия на местния парламент през юни. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама