До 30 юни движението от Разград до Благоево ще се осъществява през село Балкански

15:00, 02 юни 16 25 365 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
До 30 юни е ограничено движението по пътя 204 Разград - Благоево поради ремонт на участъка. Ще се обновят общо 28 км от пътя Разград – Попово, които са на територията на областите Разград и Търговище. Третокласният път е включен в списъка с проекти, за които Министерския съвет осигури целево финансиране за превантивен ремонт на пътната мрежа в Северна България.

През май започнаха и дейностите в участък на пътя Ломци – Кардам – Попово, в област Търговище. Стойността на ремонтните дейности на двете отсечки е 11.1 млн. лева. До приключване на ремонтните дейности в участъка от км 0 до км 13+174 на пътя Разград - Благоево трафикът ще преминава по пътя Разград – Цар Калоян, ще продължава през село Балкански и ще се включва отново преди село Благоево.

Необходимо е шофьорите да карат внимателно и със съобразена скорост, спазвайки пътната сигнализация.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от безплатното мобилно приложение LIMA, от интернет страницата на АПИ – api.bg, lima.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ. В агенцията целогодишно при 24-часов режим работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за състоянието по републиканските пътища.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама