„Синеморец бей“ пак на тезгяха за 768 000 лв.

16:45, 02 юни 16 25 419 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Част от строения и недовършен комплекс „Синеморец бей“, намиращ се в местността Поляните край едноименното село в община Царево, отново е обявен на търг, показа проверка на Topnovini.bg. Частният съдебен изпълнител Станимира Николова го вади на тезгяха за сумата от 768 000 лв.

В началото на тази година същата сума се оказа неатрактивна и купувач за имота не се намери. Шестте сгради от комплекса не се продадоха и на втория търг през месец април с начална цена 614 400 лв. Сега публичната продан на практика тръгва отначало. Срокът, през който могат да се подават оферти в Районният съд в Царево, е от 8 юни до 8 юли тази година.

„Синеморец бей“ се продава заради дългове на фирмата собственик на имота „Рагнарок“ ООД към Българо-американската кредитна банка (БАКБ). Комплексът е с разгърната застроена площ от 5810 кв.м, а продаваните шест сгради заемат 4876 кв.м от целия терен. Намират се на 150 метра от морето.

Започналата през есента на 2008 г. световна икономическа криза се отразява на строителството на комплекса и подобно на много други сгради по Черноморието той не е завършен поради липса на средства. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама