Двама загинаха при катастрофа край Мъглиж (обновена)

06:21, 03 юни 16 25 339 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Двама мъже загинаха при катастрофа край Мъглиж, а други петима са открани в болници в тежко състояние, съобщиха от полицията.

Инцидентът станал снощи, около 23,40 часа. По пътя от с.Дъбово за Казанлък се движел лек автомобил ”Опел Вектра”, управляван от неправоспособен 21-годишен мъж от Казанлък. На изхода на бившата бензиностанция „Петрол”, намираща се на 1 км южно от Мъглиж, „Опел”-ът се блъска в отнелия предимството му лек автомобил”Фолксваген Голф”, извършващ маневра „обратен завой” и управляван от неправоспособен 26-годишен мъж от с.Хаджидимитрово.  

В следствие на удара на място загиват  водачът и возещият се на задната седалка в л.а.”Фолксваген Голф” 26-годишен мъж, също от с.Хаджидимитрово. Пострадали и с опасност за живота са другите четирима пътници в автомобила: 16-годишен младеж от с.Александрово с двустранни кръвоизливи на белия дроб и разкъсване на диаграфма, 17-годишен младеж от с.Хаджидимитрово с фрактури на десен крак и таз, двамата са настанени в Старозагорската болница. Пострадалият 19-годишен младеж от с.Хаджидимитрово – в кома,  и 20-годишен мъж от с.Хаджидимитрово с фрактура на лицеви кости, са настанени в Пловдивската многопрофилна болница.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама