Осем души пострадаха в катастрофи за денонощие

10:14, 03 юни 16 25 340 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Пет сериозни катастрофи с общо 8 пострадали са станали във Варна и областта през изминалото денонощие, съобщиха от областната дирекция на МВР.

Серията започнала около 4,30 ч. вчера със скок на „Шкода“ в дерето край ул. „Георги Пеячевич“. Колата била управлявана от 26-годишна жена. При навлизане в ляв завой в посока бул. „Вл. Варненчик“ дамата, която шофирала с несъобразена скорост, изгубила контрол над автомобила, той излязъл от пътното платно и се преобърнал в отводнителния канал с дълбочина около 5 метра. Жената е с контузия на главата и комоцио. Настанена е за лечение в болницата „Св. Анна“ без опасност за живота.

Малко след 10 ч. в кв. „Младост“ 41-годишен шофьор на „Форд“ не спрял на „Стоп“ и блъснал мотоциклет „Хонда“. Мотористът е с контузия на дясното коляно.

Друга кола, неустановена до момента, при десен завой на кръстовището на улиците „Прилеп“ и „Ян Палах“ не пропуснала  и ударила велосипед. Със счупена дясна ръка в болница е настанен 30-годишният велосипедист. По случая е образувано досъдебно производство.

Четирима са ранени при тежка катастрофа на пътя от Провадия за Айтос вчера около 18,25 ч. Малко след разклона за с. Комарево 57-годишният водач на „Ситроен“ от същото село при излизане от път без предимство не пропуснал и блъснал „Фолксваген“. Пострадали са виновният шофьор и спътницата му – те са в болница с комоцио и фрактура на гръдна кост. С контузни наранявания са и две жени от Дългопол, които пътували във втората кола. Всички са без опасност за живота.

Автобус от градския транспорт е блъснал „Деу“ при завой наляво на кръстовището на бул. „Христо Смирненски“ и ул. „Тролейна“ около 20,20 ч. снощи. С контузии на гръдния кош, лявата ръка и коляното е шофьорът на леката кола – варненец на 26 г. Няма опасност за живота му.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама