Хорър „Нощно дежурство“ представят тази вечер в Русе

10:18, 03 юни 16 / Култура 25 329 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Сборникът с фаталните 13 хорър разкази „Нощно дежурство“ ще бъде представен в Русе от 18 ч. днес на 3 етаж в MALL Rousse.

Организаторите на инициативата от клуб „Мечтание" отново залагат на необичайна обстановка и нов нетрадиционен начин на представяне на поредния млад български автор.

Освен страшните разкази на Нели Цветкова, издадени от русенското издателство „Gaiana Book&Art Studio“ и е част от Колекция „Дракус“, ще бъдат представени и отличените във фото конкурса „Русе през моите очи“ снимки на клуб „Мечтание“, който се провежда за втора поредна година.  „Ако не Ви е страх от тъмнината и от нас - заповядайте!“, призовават организаторите.

Нели Цветкова е родена в Русе. Завършила е Руска езикова гимназия, а магистърската си степен по социални дейности е придобила във ВТУ. Занимава се със социални дейности. Семейна, с едно дете.

Автор е на книгите "Ясновидката", "Сълза за мама", "Синьото мънисто" и "Нощно дежурство". Участва в сборниците "Вдъхновени от Краля", "Съвременният свят в творчеството на жената", "Зелени разкази /ама наистина/" и "Борови иглици".

Носител на специалната награда от конкурса "Любовта на края на кабела - 2014" и специалната награда от "Забравеният Запад - 2015".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама