Пловдивското общинско предприятие "Градини и паркове" търси работници

11:58, 03 юни 16 25 341 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Тъй като зелените площи в Пловдив непрестанно се увеличават,  ОП "Градини и паркове" търси да назначи още работници. Необходими са градинари, работник озеленяване, резач с моторен трион, шофьори, сезонни, сезонни работници, машинист автовишка. Месечните възнаграждения са между 420 и 480 лева.

От ОП "Градини и паркове" допълниха, че се оформя нова цветна фигура на кръговото кръстовище между бул. "Васил Априлов" и ул. "Любен Каравелов". В центъра вече са засадени 16 кълбовидни туи, около които ще се подредят различни видове пъстри  летни цветя, заобиколени с окръжност един метър широчина на линията свежа тревичка.

Заедно с реконструкцията на булеварда цветарникът в кръговото също бе обновен. Почвата е сменена с по-качествена, помислено е и за поливна система. Храстите, които преди бяха там, не са унищожени, а са преместени в други градинки.     

От предприятието съобщиха още, че зацветяването с летни видове продължава, а голяма част от засадените миналия месец вече разцъфтяха. Очаква се тазгодишният брой пловдивски цветя да достигне рекордните около 3 милиона.

Директорът Стоян Алексиев напомни, че цветята не се купуват, а са собствено производство.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама