Проговори една от "жриците" на сводника Дебелия

14:33, 03 юни 16 25 783 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Съдът в Благоевград отложи за 16.00 часа днес делото за разглеждане мярката за неотклонение "задържане под стража" спрямо сводника Мартин Филипов-Дебелия и двамата полицейски служители Стефан Филипов и Петър Кънев.

Гергина Добрева - приятелката на Марто Дебелия, заяви пред съдебната зала, че го обича искрено. Тя е от София и работи за Мартин повече от три години. Гергина има 8-месечен син от него, каза се Христо. Искат да си имат и момиче.

Тя и още три млади жени са редовните му жрици на платената любов, настанени в хотел "Рио", където на 1 юни бе задържан Мартин Филипов.

"Изкарах 22 000 лева от проституция миналата година. Бях на адрес есента и отидох да раждам. На шестия ден след като родих се върнах пак на работа, а бях още с шевове. Изпълнявам всякакви желания. Била съм с шестима мъже групово. Бях атракция - Бременната Гери, тогава мъжете се скъсваха да ме поръчват и на адреси в града", заяви Гергина Добрева.

Когато Гергина е на работа, съпругата на Мартин пази бебето. Двете са в приятелски отношения, даже й плаща за услугата.

"Тези, двете, които са подали жалби срещу Мартин, го направиха от злоба и ревност. Едната е Теодора от Кочериново-мръсна циганка. Те много ме мразят, защото ние с Мартин се обичаме", каза Гергина пред съдебната зала. 

Гергина и останалите проститутки са пускали обяви за контакт и ценоразпис в сайта Ало.бг. Собственикът на хотел "Рио" в Благоевград е знаел за престъпната дейност на Мартин Филипов, потвърди Гергина Добрева.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама