13 задържани е резултатът от акцията на ГДБОП във Враца

18:45, 03 юни 16 25 360 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
При съвместна спецоперация на ГДБОП и ОДМВР-Враца са задържани 13 души. Това съобщават от пресцентъра на МВР. Операцията е била свързана с разпространението на наркотични вещества и на акцизни стоки и е реализирана на територията на Врачанска област.

Направена е проверка на 213 моторни превозни средства, 293 лица, 25 частни адреса и 5 търговски обекта във Враца и Мездра. Образувани са четири заявителски материала по линия „Акцизни стоки” и две досъдебни производства за кражба и разпространение и притежание на наркотици. Установени са и 37 нарушения, за които са съставени 13 акта и 18 фиша по Закона за движение по пътищата.

Това е третата акция на ГДБОП през последните дни. На 2 юни при координирани действията в Бургас бяха задържани Петър Биберов-Кюфтето и Николай Мечков - шеф на охранителната фирма VTA. Преди това на 1 юни в Благоевград при зрелищна акция и арест спецполицаите задържаха двама свои колеги, а заедно с тях е арестуван и Мартин Дебелия, който е известен в града като занимаващ се със сводничество.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама