500 шала с нарисуван гербер подариха Жени ГЕРБ в Добрич

21:18, 03 юни 16 / Политика 25 363 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
170 дами, които участват в Четвъртата политическа академия на Жени ГЕРБ в Албена, пристигнаха тази вечер в Добрич. В центъра на града те раздадоха  500 шала с нарисуван гербер.



 

„Жени ГЕРБ - най-голямата женска организация в България, се събира в област Добрич на 3, 4 и 5 юни по покана на структурата на ГЕРБ тук и с желанието на лидерите на партията, защото искаме да покажем какво може женската организация. Жените са носители не само на много енергия, защото са призвани не само да създават и да раждат бъдещето, а са хора, които могат да изграждат и да събират разединеното. Да помагат за това да избираме най-значимото в живота си”, каза пред журналисти председателката на ЖГЕРБ Ирена Соколова. „Женската природа е така устроена, че да отсява нужното от ненужното, за да може да продължи животът напред. Тя го създава и го продължава. Жената е дълбокият носител на смисъла да продължим да живеем”, каза още тя.

По думите й, инициативата да раздадат 500 шала с нарисуван гербер на жените на Добрич, е,  за да могат „съвсем красиво, фино и деликатно да приемат идеята за красотата, като част от живота си, а от друга – да знаят, че Жени ГЕРБ винаги могат да бъдат техен съюзник”.



В Четвъртата политическа академия, която се провежда в курорта Албена, участват над 200 души, като голяма част от лекторите също са жени.  Ирена Соколова посочи, че във форума ще се включат и председателят на партията Бойко Борисов, заместник-председателят и председател на парламентарната група Цветан Цветанов, министрите – на енергетиката - Теменужка Петкова, на туризма – Николина Ангелкова, на  труда и социалната политика Зорница Русинова. Участват и политическите анализатори доц. Антоанета Христова – ръководител на института за изследване на населението и човека при БАН, доц. Харалан Александров – социален антрополог, конституционният съдия Георги Марков.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама