БСП обсъжда кампанията за президентските избори

07:25, 04 юни 16 / Политика 25 406 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В централата на БСП на ул. „Позитано“ № 20 от 11 часа ще се проведе заседание на Националния съвет на БСП. Това съобщиха от пресцентъра на  партията.  Очаква се новото ръководство на БСП начело с лидера Корнелия Нинова да обсъдят предстоящите президентски избори и кампанията, която ще води партията. Също така и изпълнението на идеите, с които Нинова спечели председателското място.

В петък стана ясно, че Корнелия Нинова е изпратила покани до лидерите на парламентарнопредставените партии извън управляващото монзинство за формиране на общ фронт срещу правителството на ГЕРБ.  Председателят на столетницата е поканила лидерите на ДПС, АБВ, "Атака", както и независимите депутати Георги Кадиев и Велизар Енчев, за да обсъди с тях възможността за съвместни опозиционни действия, както и подкрепа за законодателни инициативи и общи действия.

Политическото решение за формиране на опозиционен фронт, който да даде алтернатива на управлението на ГЕРБ, беше взето на изнесеното заседание на Изпълнителното бюро в Благоевград през изминалата седмица.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама