Разнообразна театрална програма е подготвена за русенската публика пре юни

08:34, 04 юни 16 / Култура 25 246 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Разнообразна театрална програма е подготвена за русенската публика през шестият месец на годината. На 7 юни, вторник, е предпремиерата на „Жулиета“ (Диалог за любовта) от Андраш Вишки. Началният час е 19.00, а мястото – камерната зала „Слави Шкаров“. Постановката е на Боян Иванов, художник е Елица Георгиева, хореограф – Татяна Соколова, видеомапинг – Тодор Тодоров, музикална картина – S.U.S.F.

На следващия ден, 8 юни, сряда, от 19 ч. гостува ТБА –София с „Жената от морето“ от Хенрик Ибсен, отново в камерната зала „Слави Шкаров“. Сценичната версия и постановка са на Василена Попилиева, с участието на Георги Кадурин.

На 9 юни, четвъртък, от 19 ч. гостува Сатиричния театър – София на Голямата сцена с „Рейс“ от Станислав Стратиев. Сценичната версия и постановка са на Здравко Митков, с участието на Тончо Токмакчиев и Алекснадра Сърчаджиева.

На 17 юни, петък, от 19 ч. е поредното поставяне на успешния спектакъл на Драматичния театър „Сава Огнянов“-Русе - „Службогонци“ от Иван Вазов. Мястото е голямата зала, постановката е на Пламен Панев, с участието на Николай Урумов.

На 21 юни, вторник, отново от 19 ч. гостува класическият японски театър „Но“, отново в голямата зала. Публиката ще види „Адачи – Га – Хара (Демонът на Адачи).

На 22 юни, сряда, от 19 ч. гостува Младежкият театър – София на Голяма сцената с „Любовна песен“ от Джон Колвенбак. Постановката е на Андрю Волкофф, с участието на Силвия Лулчева. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама