Карнавал превръща Пловдив в Рио де Жанейро

10:55, 04 юни 16 25 369 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Централните булеварди, парковете и площадите в града ще се превърнат в открити сцени за улични и латино танци по време на второто издание на танцовия карнавал в Пловдив, с който DanceStationPlovdiv ще открие летния сезон днес.

Танцьори и хореографи от различни школи ще танцуват върху камиони с открити платформи, които ще преминават бавно през града и ще привличат публика за различните стилове. 

Началото е 17 ч., а сборния пункт е хотел "Марица". Участниците ще преминат през целия булевард "Цар Борис III" до хотел "Рамада", след което карнавалът ще продължи с шествие до фонтаните пред община Пловдив, където ще бъде главната сцена на събитието. 

Организаторите DanceStationPlovdiv  обещават много латино ритми и танцьори по хип-хоп, съвременни, улични и модерни танци,капоейра,суинг както и от най-популярните латино стилове – салса и бачата и разбира се латино фитнесът, който покори света - Zumba.

"DanceStation" - едно от най-модерните танцови училища в България отвори  врати в Пловдив на 13 февруари 2016 г.със специална шоу - програма от професионалните танцьори на "DancingStars".  Това е третата локация на танцовото училище, което преди това разполагаше с шест зали в МОЛ "Парадайз" и Националния дворец на културата в София.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама