В Пловдив крадат пари, слънчеви очила, прибори за хранене и...бутилки уиски

12:33, 04 юни 16 25 293 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Апартамент и лек автомобил са били обрани чрез отключване вчера в Пловдив, съобщават от ОД на МВР-Пловдив. Сигналите са подадени във Второ РУ. По първоначални данни, за времето между 9.30 часа и 18.30 часа, от жилище на бул. „Марица” били откраднати 6 грама злато, 1300 лева, 500 долара, 300 паунда и 430 евро. При огледа е установено, че посегателството е извършено с помощта на подбран ключ.

Същия ден, около 8.30 часа, по подобен начин от лек автомобил „Мицубиши”, оставен на паркинг край стадион „Пловдив”, апаши задигнали дамска чанта с 200 лева, лични документи, маркови слънчеви очила и други вещи. По случаите са образувани досъдебни производства и работата на разследващите продължава.

В Пето РУ също е била получена информация за взломна домова кражба. 60-годишен пловдивчанин се оплакал, че вчера, за времето между 8 часа и 23 часа, крадци са влезли в апартамента му в жк „Тракия”, чрез разбиване врата на тераса. Отнети са 25 грама златни накити, комплект сребърни прибори за хранене и 5 бутилки уиски.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама