Областна администрация даде своя принос в почистването на Добрич

13:57, 04 юни 16 25 298 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
За поредна година служителите от Областна администрация Добрич, като партньорска организация на bTV Media Group, се включиха в големия доброволчески и обществен проект под наслов „Да изчистим България заедно". Пространството, което те почистиха, бе в района на добричкия зоопарк.

Областният управител Детелина Николова пожела на всички доброволци успех и изрази увереност, че и тази година кампанията ще премине при добра организация, ще бъде ефективна и ще постигне резултати. С подкрепата на тази екоинициатива, всички ние - граждани, институции, организации обединяваме потенциала си и изразяваме своята съпричастност и отговорно отношение към визията на нашите градове и населени места, към опазването на красотата и чистотата на природата в нашия добруджански край, заяви Детелина Николова.

В много от общините на област Добрич, доброволци откликнаха на апела на Областния управител и насочиха вниманието си към почистване на любимо място за отдих - защитена територия или крайбрежна зона, които ще бъдат регистрирани на сайта на националната кампания.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама