Русе е домакин на турнир по тенис на маса

17:50, 04 юни 16 / Спорт 25 349 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Турнир по тенис на маса "Корпо 2016" започна днес в залата на ул. „Щип“ №4 в Русе. В него се включиха 21 отбора от Велико Търново, Кубрат, Разград и Варна.

Участниците в надпреварата са на различна възраст и са представители на спортни клубове и фирми. Те се борят за награден фонд от 1000 лева. След изиграните четвъртфинали на „Корпо 2016“, останаха само четири отбора.

Първи полуфинал - "Куция рапан" - Варна /Кирил Господинов, Димитър Колев, Борислав Балинов/ срещу МГ - 2 -Русе /Огнян Тончев, Сейхан Али, Мариан Пуйков/.

Втори полуфинал - Ринко Интериор - Русе /Цецо Петров, Здравко Михалев, Петър Митев/ срещу Дроновете – Русе /Валери Момчилов, Недко Ганчев, Пламен Бахчеванов, Константин Камбуров, Сунай Самиев/.

Срещите продължават утре от 10:00 часа.

Турнирът по тенис на маса е проект на СКТМ „Дунав“ Русе. Инициативата е по програма „Русе – Европейски град на спорта 2016“ и се реализира с финансовата подкрепа на Общинска фондация „Русе – град на свободния дух“.

Целта на проекта е да популяризира спорта тенис на маса сред фирми, учреждения, сдружения и да допринесе за социалното сближаване на различни групи чрез спорт. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама