Галин Господинов: „Добруджа 07” ще търси класен играч на мястото на Велизар Чернокожев

18:10, 04 юни 16 / Спорт 25 404 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Много е радостно, че играч на "Добруджа 07" е забелязан и поискан от клуб в чужбина – така председателят на УС на волейболния клуб в Добрич Галин Господинов коментира новината, че Велизар Чернокожев ще продължи кариерата си в италианския Сър Сейфти Конад (Перуджа). Той обясни, че тимът от Добрич по никакъв начин не го е спирал за реализацията му в италианския отбор. Но, призна, че ще се търси класен играч на негово място.

Българският диагонал Велизар Чернокожев ще продължи кариерата си в италианския Сър Сейфти Конад (Перуджа), като роденият на 23 април 1995 г. нападател ще бъде алтернатива на сръбския ас Александър Атанасийевич през следващия сезон.  "Великанът от Изтока, роден в Трявна, се присъединява към клуба на президента Сирчи и носи със себе си целия потенциал, с който разполага", пише авторитетният volleyball.it, припомняйки внушителния ръст от 212 см на Чернокожев.  В Италия припомнят още, че Велизар е вече шампион на страната си с екипа на Добруджа 07 (Добрич) и че има опит с младите състави на националния си отбор, като е печелил сребърен медал от Европейските игри в Баку.  Тази вечер шампионът на България „Добруджа 07” ще закрие сезона в неформална обстановка в „Баркарди”, като са поканени всички, които са съпричастни към волейболната игра и тима на Добруджа. На празника, по традиция, спонсорите на клуба ще получат медали.

Сред гостите се очаква да е и кметът на Добрич Йордан Йорданов, като Господинов сподели, че ще се възползва от възможността да проведе разговор за осигуряване на средства, нужни за участието на отбора в престижния турнир Шампионска лига

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама