Родители и доброволци освежиха около детската клиника в МБАЛ „Св. Анна“

18:22, 04 юни 16 25 227 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Детската клиника на МБАЛ „СВ. Анна“ се включи днес в инициативата „Да почистим България за един ден“. Персонал, родители, деца и доброволци участваха активно в подобряването на условията за престой на най-малките пациенти на здравното заведение. Активно участие в почистването и освежаването на клиниката и прилежащите площи взеха и аниматорите от „Приказки без край“. Те дариха и нови съоръжения за детската площадка, която беше монтирана по инициатива на момичетата на мотори от „Мото ейнджъл“ и с финансовата подкрепа на морските компании „Бон марин“, „Планет транс“, „NTZ Спед“, „NTZ транс“, „Петромар“ и „Юнитранс“.

След днешния ден малчуганите, настанени в детската клиника, имат на разположение и три нови клатушки. Хлапетата, взели активно участие в почистването на площадката и района около клиниката, получиха специални подаръци.

Националната инициатива „Приказки без край“ се реализира на територията на страната от ноември 2012 г. чрез организирането на четене, музика, театър и разнообразни празненства, чиято цел е да се помогне за по-бързото оздравяване на малчуганите. МБАЛ „Св. Анна“ е част от програмата за подобряване на болничната среда за децата в България.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама