Отлагат мача на „Черно море“. Съперниците им катастрофират на път за Варна

18:53, 04 юни 16 / Спорт 25 273 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Набор 2001 на „Черно море“ няма да посрещне съперника си „Сокол“ утре. Първият осминафинален двубой от държавното първенство се отлага, тъй като тимът от Марково е претърпял инцидент на път за Варна. Общо 6 са ранените при катастрофата между тир с турска регистрация и автобуса, превозващ юношите. Тя е станала около 15,16 ч. на около 10 км от село Лозарево, община Сунгурларе. При километър 56-ти на пътя Шумен-Карнобат автобусът е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е блъснал в тира.

Пострадалите са 4 футболисти и двама треньори. В автобуса са пътували общо 16 момчета и четирима възрастни - наставниците им и шофьорите на возилото. Няма сериозно пострадали. Все още се уточнява здравословното състояние на пострадалите, но по данни на медиците всички са контактни и в относително добро състояние. Тепърва ще се изясняват причините за катастрофата.

„В понеделник ще ни кажат кога ще се играе мача. Много неприятно е това, което е станало. Надяваме се, че няма сериозно пострадали в отбора“, каза за Varna.topnovini.bg треньорът на „Черно море“ Тодор Каменов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама