С "игри на суджука" и много музика продължава Празникът на горнооряховския суджук

08:23, 05 юни 16 25 244 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
С изпълнения на самодейни състави от общината и гости, кулинарни игри, викторини, надиграване и много награди продължава  Празник на горнооряховския суджук. През вчерашния ден, 10 състава се надиграваха в VІІ Национален фестивал на фолклорните танцови клубове и групи „Фолклорна броеница” – НЧ „Братя Грънчарови – 2002”. Накрая всички получиха диплом, купа и подаръци за участието си.  

Днес празничната програма започва в 11.00 ч. През деня отново ще има много изпълнения на самодейни състави, кулинарни игри, викторини и  награди. От 18.00 ч. на сцената ще се качат изпълнителите от оркестър „Експрес бенд”, а от 20.30 ч. започва концертът на Нелина.  Празникът на горнооряховския суджук ще завърши с празнични илюминации.

Заради Празника на горнооряховския суджук ще бъде направена временна организация на движението в района на парк „Градска градина”. Днес от 09.00 ч. до приключване на мероприятието (около 23.00 -24.00 ч.) ще бъде спряно движението на автомобили по следния маршрут: ул. „Александър Стамболийски” от пресечката с ул. „Янко Боянов” до парк „Градска градина” и ул. „Пирот”, от пресечката с ул. „Македония” до пресечката с ул. „Хан Аспарух”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама