Предсрочни избори не се очакват, смята Десислава Атанасова

11:26, 05 юни 16 / Политика 25 310 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Предсрочни парламентарни избори не се очакват, а мнозинството подкрепя важните решения, предложени от Министерски съвет. Надявам се, че стабилността ще остане фактор за развитието на държавата, финансовите и икономически резултати се отчитат и отвън, има предпоставки за стабилно развитие.

Това каза пред БНТ депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова. Вчера от ДПС отново заявиха уверено, че предсрочен вот за Народно събрание ще има.

“От ГЕРБ няма от какво да се притесняваме, колкото и критики да се отправят за липса на реформи. Неприятно е когато имаш споразумение с параметри и определени гаранции какво ще се случва в 4-годишното управление, някоя от страните в един момент да се почувства опозиция”, каза още тя.

И нападна “тъмносините”: “Не знам дали ДСБ са опозиция, щом г-жа Корнелия Нинова не ги кани на опозиционна среща за общ кандидат-президент”.

Атанасова повтори тезата на председателя на парламентарната група Цветан Цветанов, че кандидатът за президент на ГЕРБ е “силно разпознаваем” и че “на българските граждани няма да им е трудно да припознаят нашия кандидат като носител на десните ценности”. Тя посочи още, че за партията е важно кандидатът да получи широката подкрепа на гражданите, а не толкова на коалиционните партньори.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама