Ремонти затварят детски градини в община Провадия

19:14, 05 юни 16 25 318 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
През юни, юли и август няма да работи детската градина в с. Снежина, съобщиха от община Провадия. Първите два месеца ще се извършват ремонтни и санитарно-хигиенни дейности, третият е предвиден за отпуск на целия персонал.

До 15 юни ще работи детската градина в с. Славейково. След тази дата започват ремонтите и августовските отпуски на персонала. Двете градини са филиали на ЦДГ „Мария Момчева“ в с Градинарово, която ще приема деца до края на юни при редовно работно време. През юли и там предстои ремонт, август отново е отреден за отпуски на персонала.

В Провадия в ОДЗ „Снежанка“ през юни в основната сграда ще работят 3 градински и една яслена група, във филиала до пазара – три градински и две яслени групи. През юли в основната сграда ще работят три сборни градински и една яслена група, а филиалът ще бъде затворен за ремонт. През август ремонтът ще е в основната сграда до болницата, а във филиала ще работят 3 градински и две яслени групи, които при намаляване на броя на малчуганите могат да се редуцират до една с цел ползване на отпуски на персонала.

Дейността на Детската  млечна кухня ще бъде прекъсната за периода от 1 до 15 юли.

В ЦДГ „Пролет“ в Провадия през юни в основната сграда и филиала ще работят по две сборни групи. През юли ще работи само основната сграда, отново с две сборни групи, филиалът ще е в ремонт. През август започва ремонт на основната сграда, във филиала ще работи една сборна група. Детската градина ще възстанови пълния си капацитет на 1 септември.

През юли и август поради ремонти и отпуски на персонала няма да работят ЦДГ „Лиляна Димитрова“ в с. Блъсково и филиалът й в  с. Храброво.

С две сборни групи ще работи до края на юни ЦДГ „Щастливо детство“ в с. Бозвелийско. До 4 юли работното време ще е редовно, от 5 юли до 12 август градината ще е затворена за ремонт и отпуск на персонала. В същия период няма да работят и филиалите й в селата Манастир и Житница. Приемът на деца ще бъде възобновен от 1 септември.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама