Девствената поетеса с нова мишена, съди журналист за 17 хил. лв

19:23, 05 юни 16 25 394 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Пловдивската поетеса Албена Хинкова, която в продължение на 2 г. съдеше колегата си Николай Славов заради засегната моминска чест, завежда ново дело, съобщава 24chasa.bg

Този път мишената е журналистът Христо Казашки. От него тя иска 17 000 лева заради обиди и клевети, изречени по неин адрес в новинарски сайт. Там съгражданинът й твърдял, че Хинкова му е предлагала пари, за да излъже, че е девствена, когато го разпитват като свидетел в процеса срещу Славов. Казашки уточнява, че е отказал, но я помолил да му покрие пътните, тъй като сега живеел във Враца и специално идвал в Пловдив за съдебните заседания. Бил пенсионер и едвам преживявал с 169 лв.

В жалбата си Хинкова категорично отрича да е отправяла подобна оферта. Двамата ще се изправят един срещу друг на 4 юли т.г. в районния съд под тепетата.

Миналия месец окончателно приключи сагата за непорочността на поетесата. Събратът й по перо Николай Славов бе оправдан по обвинението, че е накърнил достойнството й с думите: "Кажи бе, моме, макар че ти не си мома". Хинкова доказа с експертиза, че не е докосната от мъж и няма хименопластика. В крайна сметка обаче две съдебни инстанции приеха, че в случая няма нанесена обида от страна на Славов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама