Иван Евстатиев е опитал да се самоубие в затвора в Пазарджик

23:22, 05 юни 16 25 397 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Обвиненият в изнасилване бивш кмет на Стрелча Иван Евстатиев е опитал да сложи днес край на живота си в пазарджишкия затвор. Неговата защитничка адвокат Ташкена Колчева потвърждава информацията пред Радио Пловдив.

По думите й опитът за самоубийство е извършен след като си е блъскал главата в стената на килията. Според Колчева ситуацията е овладяна и няма опасност за живота на арестувания от началото на година бивш кмет на Стрелча и Пазарджик.

Припомняме, че преди 8 години имаше друг подобен инцидент с Иван Евстатиев в къща в село Семчиново. Тогава той се прострелял с пистолет в гърдите и корема, съобщава още Радио Пловдив.

На 2 юни тази година съдът в Пловдив остави окончателно в ареста Иван Евстатиев, заради обвинението в изнасилване на непълнолетна ученичка, след като предварително я е опиянил с алкохол в хотелска стая в Стрелча. При последната мярка за неотклонение Евстатиев се появи в съда видимо отслабнал. Защитата многократно изтъкна, че страда от психическо разстройство, диабет и други заболявания.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама