Благоевградчани категорично зад Наджи Шенсой

13:37, 06 юни 16 / Спорт 25 358 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Ръководството на ОФК "Пирин"-Благоевград излезе с официална декларация пред медиите.

Тя бе провокирана от коментари, че наставникът Наджи Шенсой, ще бъде сменен на поста. Някои от тях дори отправиха конкретни питания към ръководството на клуба, в лицето на изпълнителния директор Венко Попов.

От централата на Пирин не дават яснота дали Шенсой ще остане в Благоевград и през следващия сезон. Очакват решението на БФС относно бъдещата структура на елитната А група. Към днешна дата е ясно, че Шенсой е в платен отпуск.

Ето и декларацията на ОФК "Пирин", разпространена от футболния пресцентър днес:  

"Уважаеми привърженици, 

Във връзка с разразилата се полемика и медийни публикации, които меко казано заобикалят фактите, свързани с бъдещето на треньорския пост за предстоящия сезон в А група, ръководството на ОФК Пирин иска да Ви увери, че скандали в клуба не е имало и няма как да има.

Треньорският щаб на Пирин изпълни поетия ангажимент и задачи, поставени от клуба, което донесе радост на всички нас. За бъдещето в тази насока трябва да се изчака случването на събития, които не са контролирани от клуба. Все още няма яснота по основни въпроси, свързани с българския футбол. Когато пред клуба има ясна картина за предстоящото, ще бъдат поставени реални цели и задачи, както и ще бъдат потърсени правилните хора, които могат да се справят с тях според техните и клубни претенции и възможности.

Призоваваме медиите и привържениците на Пирин, желаещи да бъдат коректно информирани, да не се поддават на зловредни слухове и интриги, а да разчитат на информацията, която винаги могат да получат директно от клуба".  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама