Разпитват отново жената на обвинения в убийство на родителите си полицай

08:49, 08 юни 16 25 394 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Съпругата на обвинения в убийството на родителите си пловдивски полицай Венцислав Караджов - Каля Караджова, днес отново ще бъде на разпит в полицията, съобщи адвокатката на семейството Зоя Тошкова, цитирана от "Дарик". Очаква се на Караджова да бъде повдигнато обвинение за съучастничество в двойното убийство.

Миналата седмица Каля Караджова беше задържана за повече от 24 часа в полицията. Преди това тя обвини пловдивски полицаи в психологически натиск и тормоз.

Съпругът й е с постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража", която утре ще бъде обжалвана. Оръжието, с което е извършено двойното убийство, все още не е намерено.

Обвинението срещу Караджов е заради причиняване смъртта на майка му Божура Караджова и баща му Цветан Караджов, като убийството е извършено предумишлено и с користна цел. От доказателствата по делото - експертизи, разпити на свидетели, извършени огледи, претърсвания и изземвания, разпознаване и други процесуално-следствени действия, е прието, че е налице обосновано предположение, че обвиняемият е извършил престъплението. За такова престъпление законът предвижда лишаване от свобода от 15 до 20 години, доживотен затвор и доживотен затвор без право на замяна.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама