Спират водата в „Сердика“, „Банишора“ и „Модерно предградие“

08:55, 08 юни 16 25 513 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. „Инж. Иван Иванов“ жк. „Сердика“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Инж. Иван Иванов“, бул. „Акад. Иван Евстатиев Гешов“, ул. „Гюешево“, ул. „Костенец“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Незнайния войн“ ъгъла с ул. „Фурка“, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Сливница“ кв.“Модерно предградие“ , се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул.“Сливница“ №138

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул.“Сливница“ №138

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на с. Герман, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул.“Топола“, ул. „Христо Смирненски“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул.“Топола“ъгъла с ул. „Христо Смирненски“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Калофер“ жк. „Банишора“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул.“Калофер“

по ул. „Охрид“ от ул. „Калофер“ до ул. „Сливен“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул.“Калофер“ ъгъла с ул. „Враня“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Васил Левски“ кв.“Филиповци“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул.“Васил Левски“, ул. „Поручик Хранов“

по ул. „Братя Найденови“ от ул. „3-ти март“ до ул. „Христо Ботев“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Братя Найденови“ ъгъла с ул.“Васил Левски“.

Във връзка с монтаж на спирателни кранове на бул. „Илиянци“ кв.“Военна рампа“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по бул. „Илиянци“ от №72 до №41

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. „Илиянци“ ъгъла с ул.“Биримирски извор“.

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Слатинска река“ жк.“Христо Смирненски“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Гео Милев“ №136

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Гео Милев“№136.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама