Пловдивчани гледат мачовете от Евро 2016 на мегаекран в центъра

10:36, 08 юни 16 / Спорт 25 321 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Пловдивчани ще могат да гледат мачовете от европейското първенство по футбол в идеалния център на града, на площад "Централен", където днес започна изграждането на официална фензона. Пловдивският "Ариана Футбол Парк" ще предлага специални футболни емоции между 10 юни и 10 юли, когато най-добрите национални отбори в Европа ще си оспорват трофея по стадионите във Франция.

За първи път в България се прави фензона по европейски стандарти. Освен в Пловдив такава ще има в София на стадион "Юнак" до националния стадион.



Фензоната предлага всички удобства от познатите в европейските държави фензони, като атракцията ще е най-големият екран, инсталиран досега за футболно гледане на открито в България. LED екранът предлага невижданата досега яркост, с която ще могат да се гледат приятно и без напрягане дори мачовете от 16 часа.

Фензоната е официално лицензирана според критериите на УЕФА, а телевизионното излъчване ще се осъществява от БНТ и "Нова", които ще излъчат всичките 51 мача от първенството.

Входът за фензоната е безплатен. В нея са организирани редица развлекателни футболни игри и множество награди от спонсорите. Работното време е от 12 до 0.30 часа.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама