Задържани са трима мъже, опитали да измамят и ограбят възрастна жена от село Павел

12:08, 08 юни 16 25 305 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Минути са били необходими на служителите от полицейското упрлавление в П. Тръмбеш да задържат трима мъже от с. Раданово, опитали да измамят и ограбят възрастна жена.

Вчера преди обяд двама от тях влезли в дома на 83-годишна жителка на  с. Павел. Те й обяснили, че синът й е паднал на улицата и е откаран в болница и ги е изпратил да им даде парите, с които разполага. Обитателката на имота им обяснила, че няма пари и ценности. Единият от неканените гости се опитал да я изблъска, но тя го ударила с бастуна си и започнала да вика за помощ. Това изплашило мъжете и те побягнали.

Съсед подал сигнал в полицията. Незабавно били проведени заградителни мероприятия в района. Полицейските служители бързо влезли в дирите на извършителите и задържали за 24 часа 20-годишния Р. Й., 31-годишния В. С. и 22-годишния Ю. Н., всички от с. Раданово, известни на полицията и осъждани. Работата по изясняване на престъпната им дейност продължава. По случая е започнато досъдебно производство.

От началото на годината до момента в с. Павел са регистрирани две престъпления, чиито извършители са установени и задържани, показва полицейската статистика.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама